Over ons

Young Adult Shop

De Young Adult Shop is een webshop met producten die geïnspireerd zijn op boeken, lezen en schrijven. Het betreft hier sieraden, kleding, boeken en leuke hebbedingetjes voor de boekenliefhebber en schrijfbeesten onder ons. Dit alles wordt onder het YA merk en Storm Publishers’ merk ontwikkeld. YA refereert natuurlijk naar Young Adult en Storm Publishers is de young adult en new adult uitgeverij met Nederlandstalig schrijftalent.

Daarnaast hebben we ook een kleine selectie van merchandise producten. Denk hierbij aan The Hunger Games, The Vampire Diaries en Divergent.

We hebben op de Young Adult Shop ook een eigen blog, maar wil je deel uit maken van de community … bezoek dan young-adults.nl. Dit is de grootste website van Nederland en België voor lezers van young adult boeken.

Young-adults.nl

Op young-adults.nl vind je young adults in alle categorieën, van bovennatuurlijk tot waargebeurd. Verder vind je informatie over alles wat met young adults te maken heeft: nieuws, boekverfilmingen, leesfragmenten, recensies, fashion & beauty tips, leuke artikelen over je favoriete personages en nog veel meer. We hebben een forum en community waar je een profiel kunt aanmaken.

De website is opgericht door Natasja Storm, eigenaar van Storm Publishers en de Young Adult Shop.